The Prosodic Investor - I'M Not Gonna Pay A Lot For This Zadlazom.

Gott att bjuda på

Posted Sept. 16, 2017, 3:32 p.m. By zadlazom Tags: Mat

När man bjuder hem vänner på middag så finns det så mycket gott som man kan tänka sig att bjuda på. Jag tycker det är kul att laga mat och göra det gärna, men jag vill göra ha lite tid på mig co inte känna mig allt för stressad.
Något som alltid är populärt är att laga något italienskt, det är som om dom flesta tycker om det och gärna vill äta det. Och då är det ju ännu roligare att bjuda på det eftersom man vet att det är något som oftast uppskattas.

Sen kan man ju gå ut och äta

Ja det där ju alltid lite extra roligt och festligt att få gå ut och äta med sin vänner och då finns det många bra ställen att välja på. Bara att söka på " italiensk restaurang östermalm " och så får man upp bra ställen att pröva på.
Ja det är kul att gå ut och äta och festa till det lite extra lite då och då, det är det verkligen värt och något som man borde se till att göra lite då och då.
Det kan vara en bra present att ge bort till någon, att ge bort en god middag det är något som jag skulle uppskatta och det är ju både roligt och trevligt och gott allt på en och samma gång. Ja det finns många fördelar med att ge bort det i present.
Ja man gör hur som helst väl i att äta mycket italiensk mat för det är så gott och något som man gärna vill äta mycket och länge. Det är trevligt och jag gillar själva kulturen det är det som lockar mig extra mycket och då blir maten bara så mycket godare. Ja det finns så mycket gott och härligt att äta och dricka  här i livet.